:: شرایط تسهیلات بانک مهر اقتصاد شعبه الغدیر مخصوص اعضای هیئت علمی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۴ |
بانک مهر اقتصاد تسهیلات بانکی  را برای اعضای هیات علمی با مرتبه دانشیار به بالا  تا سقف سه میلیارد و پانصد میلیون ریال و اعضای هیات علمی با مرتبه استادیار تا سقف دو میلیارد ریال با شرایط پیوست ارائه می نماید.همکاران هیت علمی دانشگاه برای دریافت مدارک به اداره رفاه و تعاون مراجعه نمایند.
 کارشناس وام و تسهیلات بانکی:  خانم فرودشت  شماره  تماس داخلی 6350   شماره تماس اداره رفاه
پیوست
دفعات مشاهده: 1026 بار   |   دفعات چاپ: 67 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA