:: اطلاعیه2 پارک آبی چهارفصل اُپارک ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۱ |

پیرو اطلاعیه شماره 1 پارک آبی چهارفصل اُپارک ، به اطلاع همکاران دانشگاهی می رساند، پارک آبی چهارفصل اُپارک بلیط هایی ویژه همکاران دانشگاهی را با پرداخت پنجاه و پنج هزار تومان و با تخفیف %45 (بجای بلیط هایی با  قیمت  صد هزار  تومان ) و برای کودکان (45000 تومان) فقط ویژه همکاران محترم دانشگاه علم و صنعت ایران ارائه می دهد، همکاران می توانند جهت تهیه بلیط تا تاریخ  97/9/15 با شماره 09129579896 نوریه (کارشناس اُپارک) تماس حاصل فرمایید. بلیت ها با قابلیت استفاده در تمام روز های هفته و اعتبار تا پایان سال جاری می باشد.

دفعات مشاهده: 193 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3991