:: اطلاعیه بیمه تکمیلی در خصوص فرم هزینه های درمانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۱ |
قابل توجه همکاران محترم

به منظور رفاه حال بیمه شدگان عزیز فایل فرم هزینه های درمانی مربوط به بیمه سامان و مدارک لازم جهت دریافت هزینه های پاراکلینیکی جهت استفاده همکاران در اتوماسیون اعلام می گردد ازکلیه متقاضیان درخواست می گردد فرم هزینه درمانی را پس از تکمیل به همراه اسناد و مدارک پزشکی به کارشناسان بیمه سامان مستقر در اداره رفاه و تعاون تحویل نمایند .
پیوست1
پیوست2

دفعات مشاهده: 102 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code