:: اطلاعیه بیمه تکمیلی درمان سال 1396–دریافت مدارک پزشکی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۲ |
   پیرو اطلاعیه قبلی باطلاع همکاران محترم دانشگاهی که تاکنون موفق به تحویل مدارک پزشکی خود از شروع قرارداد 96/07/01 نشده اند می رساند که فقط تا مورخ  96/12/23 فرصت دارند مدارک پزشکی خود را به نماینده بیمه پارسیان مستقر در اداره رفاه تحویل نمایند و جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ارسال مدارک با شماره تلفن 3808 تماس حاصل نمایند. لازم به ذکر است مهلت ارائه مدارک پزشکی از تاریخ انجام هزینه حداکثر 6 ماه می باشد.
لازم به ذکر است مهلت فوق تمدید نخواهد شد .

دفعات مشاهده: 176 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3705