:: نتایج پذیرفته شدگان مجتمع رفاهی بابلسر در نوروز 1397 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۶ |
همکاران محترم:
امتیازبندی استفاده از اقامتگاه بابلسر برای تعطیلات نوروز 1397 انجام شده است. جهت اطلاع از نتایج آن به سیستم جامع اتوماسیون اداری مراجعه و در پرونده رفاهی، بخش مسافرت، سال اعطا و انتخاب 1397 مراجعه و در صورت مشاهده وضعیت اقامتگاه خود به حالت "تائید شده"، تا پایان وقت اداری روز یکشنبه 97/12/13 نسبت به واریز وجه از طریق پوز بانکی مستقر در اداره رفاه اقدام و معرفی نامه دریافت نمایند. بدیهی است عدم دریافت معرفی نامه تا تاریخ مقرر به معنی انصراف از درخواست می باشد. بر این اساس اداره رفاه نسبت به واگذاری واحد به متقاضیان اقدام خواهد نمود.همچنین با توجه به عدم تکمیل ظرفیت دوره های 1، 2 ، 4 ، 11 و 12، از متقاضیان دعوت بعمل می آید تا نسبت به ارسال درخواست کتبی تا پایان وقت اداری روز شنبه 97/12/12 اقدام نمایند. بدیهی است اولویت با همکارانی است که قبلاَ در یک دوره ثبت نام نموده اما موفق به کسب امتیاز نشده اند.

دفعات مشاهده: 193 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3705