:: اطلاعیه بیمه اتومبیل شخص ثالث و بدنه بیمه پارسیان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ |
به منظور رفاه حال کارکنان و اساتید دانشگاه در روزهای زوج کارشناس اتومبیل بیمه پارسیان مستقر در اداره رفاه جنابآقای سهرابی داخلی 3880 (موبایل 09192220323) آماده انجام امور مربوط به بیمه اتومبیل باشرایط ذیل می باشد :
  1. بیمه شخص ثالت پرداخت اقساطی :  2/5 %تخفیف  - بدون پیش پرداخت و 9 ماهه و با حداکثر پنج فقره چک
  2. بیمه بدنه پرداخت اقساطی : 50% تخفیف - بدون پیش پرداخت با اقساط 9 ماهه و حداکثر پنج فقره چک
  3. بیمه بدنه پرداخت نقدی علاوه بر 50% ویژه تخفیف گروهی 10% تخفیف نقدی
لازم به یادآوری است که این تخفیف ها علاوه بر تخفیف سالیانه اتومبیل به افراد اعطا می گردد.

دفعات مشاهده: 68 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.124 seconds with 989 queries by yektaweb 3600