:: اطلاعیه امکانات رفاهی دانشگاه فنی مهندسی بوئین زهرا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱۲/۱۹ |
دانشگاه فنی مهندسی بوئین زهرا آمادگی خود را برای ارائه خدمات در ایام تعطیلات نوروز93 اعلام نموده اند جهت اطلاعات بیشتر فایل پیوست را مطالعه نمائید.
توجه :
همکاران محترم بعد از هماهنگی لازم با مسئولین دانشگاه فنی مهندسی بوئین زهرا ، جهت صدور معرفی نامه به اداره رفاه مراجعه نمایند.
فایل پیوست
اداره رفاه و تعاون 92/12/18
دفعات مشاهده: 1376 بار   |   دفعات چاپ: 447 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 13 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.25 seconds with 972 queries by yektaweb 3504