:: وام ساخت و خرید مسکن ::

به اطلاع میرساند، متقاضیانی که تا کنون از تسهیلات بانکی جهت تکمیل یا خرید واحدهای مسکونی اعضاء هیئت علمی رسمی و پیمانی دانشگاهها استفاده ننموده اند، می توانند درخواست کتبی خود را با قید پست الکترونیک و شماره تلفن ثابت و همراه وکد بانک مورد نظر به انضمام آخرین حکم کارگزینی (برابر اصل توسط امور اداری) به اداره رفاه و تعاون جناب آقای نظری داخل (6315) ارسال نمایند .

پیوست

دفعات مشاهده: 1157 بار   |   دفعات چاپ: 375 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 14 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.189 seconds with 972 queries by yektaweb 3504