:: بیمه عمر و حادثه گروهی ::

پرداخت غرامت بیمه عمر به بیمه شدگان در طول قرارداد مبلغ 50/000/000 ریال از طرف سازمان بازنشستگی می باشد.

مدارک لازم :

1- درخواست کتبی وارث جهت دریافت بیمه عمر

2- کپی از تمامی صفحات شناسنامه ی متوفی

3-  اصل و کپی گواهی فوت از ثبت احوال و گواهی علت فوت از بیمارستان

توجه : همکاران محترم لطفا جهت تسریع خدمات بیمه قبل از هر اقدام اولیه  مدارک و فرمهای مربوطه را تکمیل نموده و سپس مراجعه فرمایید.لازم به ذکراست برای تکمیل فرم تعیین استفاده کننده از سرمایه بیمه عمر شخصا به اداره رفاه مراجعه نمایند.

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 994 بار   |   دفعات چاپ: 343 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 6 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.26 seconds with 972 queries by yektaweb 3504