[صفحه اصلی ]    
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره ما::
مشارکت اجتماعی::
بیمه::
وام::
گردشگری::
تعاونی ها::
خدمات ما::
اخبار اداره رفاه::
مقالات::
آلبوم تصاویر::
ارتباط با ما::
::
سایتهای مرتبط
..
تقویم
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
سخنان ائمه معصومین
..
:: عنوان مقاله: نحوه استفاده و مزایای روغن‌های مایع ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱۱/۸ | 
روغن های نباتی جامد به دلیل هیدروژنه شدن باعث ایجاد سرطان و به دلیل داشتن چربی غیراشباع باعث گرفتگی عروق خونی و ایجاد بیماری های قلبی می شوند.جهت دریافت اطلاعات بیشتر فایل پیوست را مطالعه نمائید.
دفعات مشاهده: 797 بار   |   دفعات چاپ: 249 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 12 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.137 seconds with 973 queries by yektaweb 3455